Over Pionier

Bent u betrokken bij investeringen, innovatieprojecten of (verplichte) maatregelen om uw bedrijf te verduurzamen? Zoekt u subsidie of financiering voor uw project? Loopt uw gesubsidieerde project niet helemaal zoals zou moeten? Of wilt u gewoon weten welke subsidieregelingen er voor uw bedrijf zijn? Pionier kan u direct helpen uw subsidievraag op te lossen.

Jan Wassink, subsidieadviseur met meer dan 25 jaar ervaring.

Voor ons bij Pionier is het dagelijkse kost, maar voor een gemiddeld bedrijf is het aanvragen van subsidie een exotische activiteit die niet alleen veel tijd en aandacht kost, maar ook veel valkuilen kent. Het doorgronden van de subsidieregelingen, het kennen van procedures en het effectief opstellen en formuleren van subsidieaanvragen is een specialisme.

neem vrijblijvend contact op

Pionier is opgericht door Jan Wassink, een ervaren subsidieadviseur die gespecialiseerd is in het aanvragen van subsidies voor bedrijven:

“Sinds 1989 ben ik actief als subsidieadviseur voor bedrijven. 25 jaar lang heb ik mijn eigen subsidieadviesbureau (Pienter Subsidieverwerving) gehad, dat ik eind 2017 heb verkocht aan een grote dienstverlener. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Met het in 2019 opgerichte Pionier Subsidie- en Innovatieadvies ga ik opnieuw een subsidieadviesbureau bouwen dat value for money levert binnen langjarige klantrelaties. Onze klanten kunnen rekenen op een klantgerichte opstelling, ontzorging gedurende het gehele subsidieverwervingsproces en samenwerking gebaseerd op vertrouwen.”